A început a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice

162
0
Share:

Persoanele fizice se pot înscrie în a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice pentru selectarea voucherelor pentru laptopuri și tablete, începând de azi.

Bugetul acestei etape este de 10 milioane de lei, iar selecția voucherelor se va face până vineri, 16 decembrie, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului.

În a doua etapă, se acordă vouchere pentru achiziționarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, după cum urmează:

  • 500 de lei pentru laptopuri;
  • 300 de lei pentru tablete.

După finalizarea etapei sau după epuizarea bugetului, va avea loc ședința Comitetului de Avizare prin care vor fi validate voucherele rezervate. După publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanții se vor prezenta la unul dintre comercianții validați, de unde vor achiziționa echipamentul dorit.

Cei care au selectat un voucher în prima ediție și ulterior nu l-au utilizat, nu mai pot selecta un voucher pentru aceeaşi categorie pe parcursul aceluiaşi an calendaristic. De asemenea, cei care au beneficiat deja de un voucher dintr-o categorie nu mai pot beneficia de acelaşi tip de voucher pe parcursul aceluiași an calendaristic.

Share:

Leave a reply