Începe cea mai sinceră campanie electorală din istoria României!

93
0
Share:

Dragi alegători, azi, 10 mai, începe oficial cea mai sinceră și onestă campanie electorală din istoria României! Da, ați citit bine, de data asta, politicienii noștri promit să spună adevărul și doar adevărul, nimic mai mult sau mai puțin!

Sloganuri electorale sincere vor apărea peste tot în țară, de la „Promitem să nu mai promitem nimic!” până la „E momentul să trecem de la fapte la vorbe!”. „Da, suntem conștienți de limitele noastre și ne asumăm sincer starea actuală a lucrurilor”, ne vor spune politicienii verde-n față, uimindu-ne cu franchețea lor.

Politicienii vor face declarații deschise și directe, fără ocolișuri sau false promisiuni. „Da, vom continua să întoarcem banii publici în buzunarele noastre!” sau „Ne cerem scuze pentru corupție, dar hei, cine nu s-a îmbogățit puțin din asta?”, sunt doar câteva dintre halucinantele mesaje electorale pe care le vom auzi.

Și da, vom avea dezbateri în care politicienii noștri își vor prezenta CV-urile completate cu toate dosarele penale și ne vom putea bucura de momente de (supra)realism rar întâlnite în politica românească. „Da, sunt corupt, dar măcar sunt sincer!” ar putea fi, de exemplu, sloganul lui Vlad Oprea, primarul din Sinaia dat în vileag de Recorder.

În această campanie sinceră, politicienii vor încerca să ne convingă că au într-adevăr interesele noastre la inimă. Vom avea parte de întâlniri publice în care candidații vor recunoaște deschis că au intrat în cursă pentru privilegiile pe care le oferă funcția publică. „Da, vreau să fiu primar pentru că ne va merge bine mie și familiei mele!”, va declara cu nonșalanță un candidat.

Într-un exercițiu rar de sinceritate răvășitoare, vom vedea panouri electorale care prezintă eșecurile și greșelile fiecărui candidat. „Nu am făcut nimic în ultimii 4 ani, dar promit că mă voi strădui și mai puțin!”, ne va spune un candidat,

În această campanie electorală sinceră vom vedea și afișe electorale fără photoshop, în care politicienii vor apărea în toată splendoarea lor, cu ridurile și kilogramele în plus incluse. „Nu suntem perfecți, dar cine e?”, ne vor spune, zâmbindu-ne natural și sincer de pe afișe.

Așadar, dragi alegători, pregătiți-vă să fiți martorii celei mai autentice campanii electorale din istorie, în care politicienii vor vorbi fără menajamente și vor arăta cine sunt cu adevărat. Sau pregătiți-vă pentru o campanie electorală fix ca până acum, după care va trebui să alegeți nu răul cel mai mic, ci răul necesar. Dumnezeu cu Mila! Jovovich.

 

Share:

Leave a reply