La Salonta, în 2022, cetățenii au produs 200 de tone de compost prin recilcarea pe 5 fracții

188
0
Share:

Primăria Salonta anunță pe pagina sa de facebook toți salontanii că pot primi gratuit pământ pentru flori. La Salonta compania AVE colectează separat deșeurile menajere organice și le transformă în compost, fapt pentru care anul acesta, în colaborare cu Primăria Salonta, distribuie gratuit compost, adică pământ pentru flori, oricărui locuitor din oraș.

”În luna februarie, Primăria, în colaborare cu firma AVE, oferă pământ de flori locuitorilor din Salonta. Sacii cu pământ de flori, în baza acordului dintre Primărie și firma AVE sunt distribuite populației gratuit și se pot ridica la plata facturilor AVE, la Primărie, sau la asociațiile de proprietari” transmite Primăria Salonta.

România are un procent extrem de scăzut de reciclare și de reducere a risipei alimentare iar astfel de inițiative sunt extrem de bun augur și încurajate de toți experții în dezvoltare și sustenabilitate. De asemenea, prin această inițiativă, municipiul Salonta face și pași importanți spre a deveni un real Smart City. Unul verde și eco!

Citește mai mult pe Salonta Online

Share:

Leave a reply